Контакти

Спортен клуб по шахмат "Плевен XXI"

гр. Плевен, бул. "Скобелев" № 20
тел. (064) 831620
e-mail: pleven21@gmail.com

Треньoр:

мс Христинка Илиева
тел. (088) 6 026 842

Къде се намираме:


Вижте Спортен клуб по шахмат "Плевен 21" на по-голяма карта